Helsingin pitopalveluiden hintataso

Pääkaupunkiseudun palvelut ovat usein hieman muuta maata kalliimpia. Pitopalveluyritykset ovat kysyttyjä useissa erilaisissa yksityisten ja yritysten tilaisuuksissa, joten myöskin hintojen vaihteluväli on suuri.

Voit saada tilaisuuteesi luksuspalvelua tarjoilijoineen ja juhlatilan siivouksineen tai vaihtoehtoisesti pelkästään ruoat ja juomat, jolloin juhlaväki hoitaa itse loput.

Jos haluat erittäin edullista pitopalvelua, karsi ainakin kaikki lisäpalvelut, kuten koristelut ja ylimääräiset tarjoilijat minimiin.

Koska pitopalvelun päätuote on hyvä ruoka, emme usko, että siitä kannattaa kuitenkaan tinkiä. Jos sinulla kuitenkin on kokkaustaitoisia sukulaisia, voit karsia esimerkiksi jälkiruoan pois menusta ja valmistaa sen itse. Myös juomien hankkiminen itse on helppo tapa alentaa hintaa.

Kirjoitimme aikaisemmin pitopalveluiden hintatasosta yleisesti, joten tuosta kirjoituksesta voit arvioida myös pääkaupunkiseudun hintatasoa, joskin hinnat sijoittuvat monesti hintahaitarin yläpäähän.

Kun käytät palveluamme ja pyydät tarjoukset alueesi eri yrityksiltä, saat melko vaivattomasti useampia tarjouksia ja voit valita parhaan kokonaisuuden.

Tarjouspyyntö Helsinki

 

Edellinen:

Seuraava: